dimarts, 2 de novembre del 2010

ORIOL SOLER I IGNASI ARAGAY PRESENTEN EL NOU DIARI 'ARA' A LA LLIBRERIA ROBAFAVES DE MATARÓ

L'acte, organitzat per Robafaves i amb la intervenció del president del nou diari, serà dimecres 3 de novembre a les 20.00h a la llibreria mataronina amb la participació del periodista Espartac Peran. 

Més de 800 persones han assistit durant la primera setmana als actes de presentació de l'ARA que fins a la sortida del diari, el  28 de novembre, es presenta a una trentena de pobles i ciutats.  

Dijous, 4 de novembre, l'ARA s'atura a Barcelona i es presenta al Palau de la Música en un acte per a 2.000 persones. 
El president del diari ARA, Oriol Soler, i el subdirector, Ignasi Aragay, presenten el proper dimecres 3 de novembre, a les 20h del vespre, el nou rotatiu a Mataró. 

Serà al Robafaves en un acte organitzat per  la llibreria mataronina. En la presentació hi intervindrà Espartac Peran, periodista de Televisió de Catalunya, i Xavier Vilert, president de Robafaves. 

El diari ARA va engegar el 25 de novembre un tour de presentacions que durant un mes portarà als seus representants a recórrer una trentena de pobles i ciutats de tot el país i que en la primera setmana ha tingut una molt bona acollida amb l'assistència de més de 800 persones en el seu pas per Badalona, La Garriga, Lleida o Tremp. 

Els accionistes Toni Soler, Albert Om i Xavier Bosch, el director Carles Capdevila, el president Oriol Soler i alguns dels periodistes i col·laboradors del diari són els encarregats de donar-lo a conèixer en actes oberts al públic i organitzats pel teixit associatiu de cada població.

Fins a finals de novembre, abans de la sortida prevista per al 28, el tour passarà encara per més de vint pobles i ciutats, entre els quals hi ha Terrassa, Igualada, Girona, Manresa, Montblanc, La Seu d'Urgell, Berga, Tortosa, Reus, Palma de Mallorca o Vic, entre d'altres.

El dijous 4 de novembre, el diari s'atura a Barcelona i es presenta a la sala de concerts del Palau de la Música en un acte per a 2.000 persones (imprescindible
entrada o invitació).


El nou rotatiu, dirigit pel periodista Carles Capdevila, està impulsat per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial, entre els quals hi ha els periodistes Antoni Bassas, Xavier Bosch, Albert Om, Toni Soler, el grup Cultura 03, el grup Focus, la Fundació Lluís Carulla, i l’empresari Ferran Rodés,  president del grup Havas.

El nou diari, disponible tant en paper com en suport digital a partir del 28 de novembre, es presenta en un format multiplataforma i aposta per les xarxes socials, com es demostra amb els més de 20.000 seguidors que ja té a Facebook. 

Pel que fa a les firmes destacades, compta amb Jaume Cabré, Laia Fàbregas, Ferran Requejo, Sebastià Alzamora, Ferran Mascarell, Paul Preston, Carme Riera, Joan B. Culla, Paul Preston i Albert Sánchez Piñol. 

Més informació del diari i del tour a www.ara.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada