dimecres, 30 de novembre del 2011

L’ALCALDE DE CABRERA DE MAR, JORDI MIR, DE CiU, RESPON A LES QÜESTIONS DE ’10 PREGUNTES’, DE RÀDIO CABRERA DE MAR





Tancant la roda feta als portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Cabrera de Mar: PP, AI-CM, ERC i GxC, ’10 preguntes’ de Ràdio Cabrera de Mar (107.1FM) ha entrevistat a l’alcalde del municipi, Jordi Mir (CiU).

L’entrevista s’emetrà aquest dissabte 3 de desembre, a les 12h del migdia. Es reemetrà també el dilluns 5 de desembre a les 9h del matí. I es podrà despenjar, amb posterioritat del web de la ràdio: www.audiovisualcabrera.net.

En la conversa de llarg format amb l’alcalde de la localitat, Mir valora l’actual cojuntura, així com fa balanç dels primers sis mesos d’aquest mandat de CiU amb ERC i AI-CM.

D’altres temes que s’analitzen són l’actual situació econòmica, el perquè de l’apujada de l’IBI, les diverses mesures correctores d’ajustament pressupostari que s’estan impulsant des del govern i que afecten activitats (Fira Iberoromana) i subvencions a entitats.  També es parla de quines són les intencions de futur del govern en relació a d’altres aspectes estructurals de la gestió del municipi.

Tanmateix, l’entrevista tampoc defuig temes com l’urbanisme i el POUM (La Genera), l’actual situació en la problemàtica de la regeneració de la platja, la polèmica actuació de neteja dels jardins de Cal Conde, amb la tallada d’arbres o el pas dels plens mensuals a cada dos mesos, entre diversos més temes d’actualitat.


REEMISSIÓ DE TOTES LES ENTREVISTES

Davant de les peticions rebudes per diverses persones que no han pogut escoltar les entrevistes als cinc grups polítics del programa '10 preguntes', Ràdio Cabrera de Mar les reemetrà totes en una edició especial, el proper dissabte 10 de desembre a partir de les 8 del matí.

Foto: avui.cat.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada