diumenge, 14 d’octubre del 2012

L'ARTISTA COMPROMÈS AMB LA SOCIETAT


Tortell Poltrona va conversar amb Miquel Osset. I d'aquesta conversa en va sortir un llibre publicat per Proetus a la seva col·lecció Panorama.

 'Tortell Poltrona. Opinions d'un pallasso. El compromís social de l'artista', és un ltreball en el qual Jaume Mateu i Bullich, el popular pallasso català, fundador i director del Circ Cric, del Centre de Recerca de les Arts del Circ i impulsor de Pallassos Sense Fronteres, mostra la seva actitud i visió del món.

A través d'una conversa d'agradable lectura, dividida en quatre parts, s'acosta els lectors al món dels seus inicis, al de l'espectacle, al de Pallassos Sense Fronteres i al que vivim.

Opinions sinceres i una gran panoràmica vital que abasta des dels difícils anys del franquisme fins als convulsos temps actuals, passant per l'experiència 'sense fronteres', amunt i avall del món i la d'apostar amb fermesa pel circ com a art. Un llibre,  també, 'Opinions d'un pallasso', que ens acosta al geni i figura de Tortell Poltrona i que ens parla del món més immediat, el que tenim més a prop, de la vida i del seu sentit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada